-]uRi’s[-

Aquest es el meu blog personal, tampoc m hi penso matar massa, que sino me’n acabo cansant n_n

Ordinadors Quantics

Avui visitant meneame.net he vist la noticia que han aconseguit enmagatzemar 1 Qubit d’informacio en un atom de Fosfor durant 1,75 segons. Ara es quan em dius “un Qubit que collons es un Qubit?”; doncs be, per a fer-nos una idea en el mon quantic les particules subatomiques poden estar en 2 estats diferents o en dos a la vegada (per entendrens 1,0,1-0) a aquest estat se l’anomena Qubit.

Qubit

Qubit

Tenint nocio d’aquest concepte la mecanica quantica dicta que es poden superposar varis Qubits a la vegada conseguint que la capacitat de enmagatzament i processament s’incrementi exponencialment per dos.

En poques paraules el que coneixem fins ara de capacitat computacional es basicament ridicul comparat amb la capacitat que pot arrivar a tenir un ordinador quantic. Et recomano que visitis el enllaç de la noticia que et comentava abans ja que es d’allo mes interesant i no es necesari que siguis un Einstein per entendre-ho ja que utilitzen exemples d’allo mes mundans.

Espero que poguem arrivar a veure aquestes meravelles amb els nostres propis ulls i no siguem tant viejunos que ens la sudi jejeje. Amb tot aixo em fa pensar…. ens apropem al mon de Matrix?

Turururu turururuuuuu (musiqueta de la dimensio desconeguda)

Matrix te posee. Tú te crees dueño de tu vida, de tus acciones, de todas esas pequeñas o grandes cosas que haces cada día, pero… ¿Cómo podrías demostrar que todo esto no es una ilusión? ¿Nunca has tenido un sueño que pareciera muy real? ¿Cómo sabrías entonces diferenciar sueño de realidad? El hacer creer que se vive una existencia normal es un poder muy grande, una forma de control terrible.

Anuncis

No comments yet»

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: